Notice: Constant YUILOADER already defined in /home/borsch/public_html/set-doc-root.php on line 531
Фестиваль борщу - Фестиваль борщу - Новини

Фестиваль борщу

Запросити нас в гості

Останні рецепти

Борщ по-луганськи (без буряків)

У велику каструлю закладається м'ясо, як закипить знімається піна, присолюється, дається з 

Зелений борщ з черемшею

Сьогодні відкриваємо сезон весняно-літніх борщів і приготуємо один з найулюбленіших в українських 

Друзі - долучайтесь!))

Радіостанція "Європа Плюс" та
Міжнародний благодійний фонд "Україно! Я за тебе!"
запрошує вас на

СВЯТО БОРЩУ & ВАРЕНИКА,
що проходитиме у Києві, на Контрактовій площі 19 січня 2013 року.

З прадавніх часів слов’яни у цей морозний зимовий період збиралися гуртом для веселих забав і ярмарок, де можна було скуштувати традиційні для нашого краю страви, взяти участь у змаганнях і розважити дітей.

Головною подією нашого свята стане правдивий український борщ, що буде зварений за старовинним народним рецептом просто на площі, і почастуватися ним зможуть усі охочі.

Гостям свята буде запропоновано усі можливі різновиди вареників, закусок, будуть проведені майстер-класи з приготування глінтвейну та інших зігріваючих напоїв.

На свято запрошені українські артисти та відомі ведучі, що поділяться своїми рецептами борщу та вареників і навчать охочих кулінарії. Передбачена зіркова фотосесія.

Окремої уваги заслуговуть діти: міцні поні та жваві паровозики не дадуть сумувати малечі, а спеціальні кулінарні майстер-класи від зірок матимуть ще й освітню користь.

Протягом свята ми розіграємо безліч подарунків серед активних любителів українського фольклору. Виступ Вертепу стане заключною народною виставою в циклі різдвяних свят. Вперше в Україні колоритні персонажі Вертепу візьмуть участь у "Фестивалі борщу".

Акція буде підтримана нашими медіа-партнерами і захід матиме анонсування та висвітлення у ЗМІ: 5-ий канал, ICTV, Перший Національний, ТВI, радіо Ностальджі, інтернет-портали "Обозреватель", "Точка.нет", Meta.ua.